Happy Harry
een spel over mentale gezondheid

Happy Harry geeft je een spiegel om voor te houden en een handvat om hierover in gesprek te gaan.

Veel mensen, vooral ook jongeren, kampen met burn-out klachten. Ondanks dat het een veelbesproken onderwerp is, vindt men het vaak lastig om erover te praten wanneer het persoonlijk wordt.

Tijdens de ontwikkeling van Happy Harry is onderzocht wat burn-out raken nou eigenlijk betekent en waar mensen gelukkig van worden of gemotiveerd van raken. 

Omdat mentaal welzijn een zwaarbeladen onderwerp is,  moest er iets positiefs en luchtigs van worden gemaakt. Een spel bleek perfect!

happy harry burn uit bewustwording mentale gezondheid spel serious game

Happy Harry bestaat uit blije- en stress opdrachten. De blije opdrachten laten je het geluk in de kleine dingen zien. De stress opdrachten wijzen je op een veilige manier op burn-out symptomen.

Men zoekt vaak pas hulp wanneer de emmer al is overgelopen. Wanneer symptomen eerder herkend worden, kan erger worden voorkomen. Het (h)erkennen is iets waar Happy Harry bij kan helpen. Het spel kan ingezet worden als reflectietool binnen het onderwijs.

Harry is er bijna klaar voor...
Momenteel bevind Happy Harry zich in de laatste ontwikkelfase. Houd de website in de gaten of neem alvast contact op via onderstaande contactgegevens om Happy Harry te reserveren.

contact

Kennismaken? You know what to do!